På flygplatsen

Enkelt och positivt

En resa handlar ofta om så mycket mer än en transport. Den föregås av drömmar, funderingar, jämförelser, planering och beslut. När du väl är på väg och kommer till oss på Kalmar Öland Airport vill vi göra allt vi kan för att du ska få en smidig och positiv upplevelse i samband med din flygresa. Det kan röra sig om alltifrån att enkelt parkera bilen och snabbt checka in sitt bagage till att bli personligt bemött i säkerhetskontrollen och äta något gott i restaurangen.   

Här har vi samlat information om sådant som kan vara bra att känna till inför resan och om vår service på flygplatsen. Om du undrar över något som du inte hittar uppgifter om på hemsidan, är du självklart välkommen att kontakta oss.

Hur upplever resenärerna flygplatsen?

Varje år genomför vi en passagerarenkät för att få återkoppling från våra resenärer på hur man upplever kvaliteten på flygplatsen inom olika områden. Den servar som underlag för många av de förbättringar vi genomgående jobbar med. Har du tips på fler saker du anser att vi borde titta närmre på för en bättre resenärsupplevelse?  Skriv gärna till oss

Tack för ditt engagemang och för att du reser till eller från Kalmar Öland Airport!

Researrangörer

Researrangörer Kalmar Öland Airport

Utvecklad av Kreation Reklambyrå i Kalmar.

Automat:ee