Mallorca

Res till Mallorca från Kalmar Öland Airport 30/4-18/6 & 30/7-1/10 med Ving.15/6 med TUI.

Res med Ving Res med TUI
Mallorca

Ljuvliga Mallorca

Mallorca är semesterön som har allt: härliga stränder, spännande shopping, ett livligt nattliv och hotell för alla smaker, som till exempel Sunwing Family Resorts för alla barnfamiljer och Sunprime Hotels om du ska resa utan barn.

Mallorca

Semester året runt

Det går fint att resa till Mallorca året runt, men de flesta väljer att resa hit från april till oktober. Kommer man hit i början av säsongen kan man njuta av blommande mandelträd, mild värme och en golfsäsong som faktiskt inleds redan i februari-mars. Kommer man lite senare väntar ett livligt nöjesliv, ljumma medelhavsvågor och spännande utflykter runt ön. Under hösten dröjer sig värmen kvar, men stämningen är lugnare och många passar på att utforska de mindre kända delarna av Mallorca, som till exempel Tramuntana-bergen i öster, eller någon av öns många färgstarka marknader.

Mallorca

Mallorca för hela familjen

Mallorca är ett idealiskt resmål för hela familjen. Här finns flera barnvänliga hotell, som till exempel Sunwing Alcudia Beach i norr. Här kan du boka den lägenhet som passar dig, och här finns gott om saker att göra för både stora och små, tillsammans med olika måltidspaket som gör din resa både enklare och mer bekväm.

Magaluf, Mallorca

Mallorca för vuxna

Ska du resa utan barn, med kärestan, bästa vännen, eller kanske bägge delar ska du titta på Sunprime Waterfront i Playa de Palma. Här bor du bekvämt, nära både strand och nöjesliv, i snyggt designade omgivningar och där du verkligen kan koppla av, vare sig du är i poolen, i hotellets utmärkta restaurang eller kanske njuter av en stund i hotellets spa.