Stockholm

Flyg från Kalmar Öland Airport Dagliga turer till Stockholm

Res med SAS Res med BRA
Stockholm

Res enkelt till Stockholm

Året runt kan du som resenär välja att flyga mellan Kalmar Öland Airport och Stockholm. Oavsett om du reser i tjänsten eller på din fritid hittar du förhoppningsvis ett flyg som passar ditt ändamål och med två flygbolag, SAS och BRA så är möjligheterna att besöka vår huvudstad eller för att resa vidare många.

SAS - Scandinavian Airlines

Res med SAS

Dagliga turer måndag till fredag samt söndagar med SAS till Arlanda. Flyg vidare inom Sverige, övriga Europa eller världen, med en incheckning hela vägen. Enklare blir det inte. Är Stockholm målet för resan, så tar du dig enkelt in till de centrala delarna av staden från Arlanda med Arlanda Express (tåg 20 min) eller flygbuss (ca 40 min).

BRA - FlygBRA.se

Res med BRA

BRA erbjuder dagliga turer måndag till fredag samt söndag till Bromma cityflygplats. Vill du åka vidare erbjuder BRA ett stort antal destinationer inrikes och  även till Århus i Danmark. För dig som ska upp till fjällen finns både Sälen/Trysil och Åre i destinationsutbudet. Från Bromma tar du dig enkelt in till stan med flygbuss, taxi eller med tvärbanan.