?>

Ankommande flyg

Datum Tid Linje Bolag Från Status
17/07 13:30 TF652 BRA Stockholm/Bromma Estimated 13:40
18/07 13:30 TF652 BRA Stockholm/Bromma
18/07 17:55 EN8892 Air Dolomiti Frankfurt Am Main

Avgående flyg

Datum Tid Linje Bolag Destination Status
17/07 14:00 TF653 BRA Stockholm/Bromma Check-in Open
18/07 14:45 TF653 BRA Stockholm/Bromma
18/07 18:30 EN8893 Air Dolomiti Frankfurt Am Main

Airport Live

Väkommen till sidan för dig som vill veta vad  som händer på flygplatsen här och nu. Här finner du realtidsinformation om allt från avgångar, ankomster och väder till anslutande bussar, lediga parkeringsplatser, produktion av solenergi på flygplatsen och tankat biobränsle i flygplanen. Är du nyfiken på vilka flyg som passerar i skyarna ovanför oss just nu? Här har du svaret!

Upplev sidan

Destinationer

Flicka leker med grön flygplan

Flygplats för en hållbar framtid

På Kalmar Öland Airport har vi en tradition av att ligga långt fram i hållbarhetsarbetet. Vi vill vara en av de flygplatser som går först i ledet för den gröna omställningen. Förutom att jobba med miljön i vår egen drift, som i dag är fossilfri, tänker vi större och längre. Vi planerar exempelvis redan nu för hur vi kan möjliggöra en infrastruktur för kommersiellt elflyg i Kalmar.

Hållbarhet

Parkera hos oss

Har du tagit bilen till flygplatsen inför din resa, ska du lämna av någon som är på väg ut på äventyr, eller kanske vill du bara in och äta lunch? Parkera smidigt och nära terminalen oavsett anledning till ditt besök.

Parkering

Aktuellt

Press

Tyska Lufthansa Group har sedan tidigare trafik till Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter i Sverige. Sedan september 2021 trafikeras även Kalmar Öland Airport. Att en regional flygplats som Kalmar har direkttrafik till Tysklands största flygplats och hubb Frankfurt - och med ett Lufthansabolag - är inget annat än unikt! När vi nu efter lättade restriktioner kommunicerat återstart av linjen, så är ni flera som har ställt frågor eller uttryckt önskemål om tidtabeller och destinationer till oss. Vi vill därför ta tillfället i akt och berätta lite mer om bakgrunden till Frankfurt och hur flyglinjeutveckling generellt fungerar.

Läs mer
Visa mer