Lediga tjänster

NU SÖKER VI EN SERVICETEKNIKER - med inriktning verkstad
Tillsvidareanställning, 100 %

Om tjänsten
Tjänsten innebär skötsel, service, reparation och underhåll av fordon - även tunga fordon- samt diverse utrustning till flygverksamheten. Den förutsätter god erfarenhet av underhåll och reparation av både bil och tyngre fordon. Tjänsten medför skiftgång under flygplatsens öppethållning på vardagar kl. 0500-22.00. Under helgerna varierar öppettiderna beroende på flygtrafiken. Under ditt arbetspass deltar du även i arbetsuppgifter som sker i samband med avgångar och ankomster till/från flygplatsen. Dessa arbetsuppgifter inkluderar vinterfälthållning, säkerhetskontroll, lastning och lossning samt att vara flygplatsbrandman.

Personliga egenskaper
Arbetets karaktär innebär att vi ställer höga krav på din förmåga att samarbeta med övrig personal och kunder samt en god fysik. Vi ser det som självklart att du är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten.

Din utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasial/eftergymnasial utbildning eller andra studier som arbetsgivaren bedömer likvärdiga Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Innehav av körkort, minst BC nivå är ett krav. Erfarenhet från tunga fordon är ett önskemål. Har du utbildning eller erfarenhet inom flygplatsverksamhet såsom ramptjänst och/eller säkerhetskontroll, så är det meriterande.

Anställningsvillkor
Tjänsten innebär tillsvidareanställing om 100% med tillträde snarast.  Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Verksamheten ställer krav på flexibilitet och servicekänsla under tidvis högt arbetstempo. Godkänd hälsoundersökning inkl. fysprov/brandman, fullgott färgseende, godkänd registerkontroll och drogtest är obligatoriska före anställning.

Ansök redan idag
Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du senast 2017-04-10 med e-post till flyget@kalmarairport.se alternativt med post till Kalmar Öland Airport, 392 41 Kalmar. Märk din ansökan ”Servicetekniker Verkstad”. 

Vill du veta mer om  tjänsten eller Kalmar Öland Airport kontakta
Tommy Eriksson Funktionsansvarig Fält/Verkstad 0480 - 45 90 27
Jonas Björk Driftchef 0480 - 45 90 90
Pernilla Bengtsson Representant Vision 0480 - 45 90 92

Är du intresserad av att jobba på Kalmar Öland Airport?
Om du vill vara med och utveckla flygplatsen är du välkommen att höra av dig. Vi är alltid intresserade av sökande med rätt profil. Har vi inga lediga tjänster för tillfället sparar vi gärna din ansökan för kommande behov. Skicka dina uppgifter till intresseanmälan. Vill du veta mer om hur vi ser på framtiden, välkommen att ta del av vår vision!

Lediga jobb inom Kalmars övriga kommunala bolag 

Researrangörer

Researrangörer Kalmar Öland Airport

Nyhetsbrev


Utvecklad av Kreation Reklambyrå i Kalmar.

Automat:ee