Lediga tjänster

Vi söker ny medarbetare till ramp/räddning 

Om tjänsten
Som rampmedarbetare på flygplatsen jobbar du framförallt med lastning och lossning av flygplanen samt andra sysslor relaterade till flygplanen och driften.

Din utbildning
Vi söker dig som har gymnasial/eftergymnasial utbildning eller andra studier som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. B-körkort är ett krav. 

Meriterande är tidigare arbete på flygplats, innehav av C-körkort eller om du har någon form av räddningstjänstutbildning, såsom exempelvis deltids- eller heltidsbrandman.

Personliga egenskaper
Som person gillar du att jobba i lag, du är positiv och flexibel.  Arbetet kräver också att du har en god fysik, då det innebär tunga lyft etc. Vi ser det som självklart att du är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten.

Övrigt
Tillsvidareanställning 80 %. Vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Tjänsten är föremål för registerkontroll enligt Säkerhetsskyddsförordningen § 14 samt drogtestning. För arbete i säkerhetskontrollen ställer vi krav på fullgod syn, hörsel och färgseende. För tjänsterna inom lastning och lossning ställer vi krav på fysisk förmåga motsvarande krav för flygplatsbrandman.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta
Funktionsansvarig för ramp/räddning Karl-Johan Hagman 070-2580129
Facklig representant Vision, Tobias Sandén 0480-459085

Ansök redan idag
Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du senast 2019-08-11 med e-post till karl-johan.hagman@kalmarairport.se alternativt med post till Kalmar Öland Airport Att: Karl-Johan Hagman 392 41 Kalmar. Märk din ansökan ”Ramp/räddning”.

Är du intresserad av att jobba på Kalmar Öland Airport?
Om du vill vara med och utveckla flygplatsen är du välkommen att höra av dig. Vi är alltid intresserade av sökande med rätt profil. Har vi inga lediga tjänster för tillfället sparar vi gärna din ansökan för kommande behov. Skicka dina uppgifter till intresseanmälan. Vill du veta mer om hur vi ser på framtiden, välkommen att ta del av vår vision!

Lediga jobb inom Kalmars övriga kommunala bolag 

Researrangörer

Researrangörer Kalmar Öland Airport

Nyhetsbrev


Utvecklad av Kreation Reklambyrå i Kalmar.

Automat:ee