Läget just nu

Läget den 19 mars - vi pratar med flygbolaget BRA 

Läget den  24 mars - vi pratar med flygledartornet

Läget den 31 mars - vi pratar med ramp och räddning

 

I nuläget så är flyget, liksom många andra branscher, hårt drabbade av effekterna av Covid 19 virusets utbredning. Efterfrågan på flygresor har minskat dramatiskt och flygbolagen har anpassat sitt utbud därefter. 

BRA till Bromma
BRA har pausat all sin trafik fram till den 31 maj. För uppdaterad information om resor, bokningar och villkor se BRA.  

SAS till Arlanda
SAS flyger f n från Kalmar fyra gånger i veckan, allt för att fortsatt upprätthålla en flyginfrastruktur i Sverige. För uppdaterad information om resor, bokningar och villkor se SAS.  

Charter
Sommarens första avgång med Ving till Rhodos är planerad till den 13 maj. Därefter följer Kreta med TUI och Mallorca och Turkiet med Ving. Förändringar kring startdatum för sommarchartern kan komma. För uppdaterad information om resor, bokningar och villkor se Ving och TUI.  

GoTO Nordics som har weekendresor från Kalmar flyttar fram sin Pragresa. Riga i september är bokningsbar. För uppdaterad information om resor, bokningar och villkor se goTO Nordics

Vi vill poängtera att såväl charterarrangörerna som flygbolagen som flyger från Kalmar har infört väldigt bra av- och ombokningsvillkor, som en effekt av läget, detta just för att man ska kunna planera en resa och ändra sig beroende på hur det ser ut längre fram.

Övrigt
Även om vi i nuläget har ett minimalt reseutbud från Kalmar så kommer vi säkerställa att flygplatsen är öppen för samhällets behov, såsom ex. ambulansflyg och brandflyg.

Vår information på flygplatsen är också tillgänglig via e-post flyget@kalmarairport.se eller under dagtid på telefon 0480-459000.  Kan vi inte svara på just din fråga så hjälper vi dig självklart vidare. 

Researrangörer

Researrangörer Kalmar Öland Airport

Utvecklad av Kreation Reklambyrå i Kalmar.

Automat:ee