Lediga tjänster

Vi söker en Servicetekniker med inriktning verkstad

Om tjänsten
Som ”Servicetekniker verkstad” på Kalmar Öland Airport jobbar du framförallt med skötsel, service, reparation och underhåll av lätta och tunga fordon samt annan utrustning till flygplatsverksamheten. Tjänsten förutsätter god erfarenhet av underhåll och reparation av både bil och tyngre fordon.

Din utbildning
Vi söker dig som har gymnasial/eftergymnasial utbildning eller andra studier som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.  BC-körkort liksom erfarenhet från tidigare arbete på flygplats samt från tyngre fordon är meriterande.  Du talar god svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Verksamheten ställer krav på flexibilitet och servicekänsla under tidvis högt arbetstempo. Vi ser det också som självklart att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss samt att DU har ett stort intresse för verkstadsarbete.

Övrigt
Tillsvidareanställning 100 %.  Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tillträde snarast. Godkänd hälsoundersökning, godkänd registerkontroll och drogtest är obligatoriska före anställning.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Kim Nilsson Funktionsansvarig Fält/Verkstad tel. 0480– 459029
Anton Nilsson Verkstadsansvarig tel. 0480-459045

Ansök redan i dag
Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du senast 2019-02-15 med e-post till anton.nilsson_1@kalmarairport.se alternativt med post till Kalmar Öland Airport AB, Flygplatsvägen, 392 41 Kalmar. Märk din ansökan Anton Nilsson ”Servicetekniker verkstad”.

Är du intresserad av att jobba på Kalmar Öland Airport?

Om du vill vara med och utveckla flygplatsen är du välkommen att höra av dig. Vi är alltid intresserade av sökande med rätt profil. Har vi inga lediga tjänster för tillfället sparar vi gärna din ansökan för kommande behov. Skicka dina uppgifter till intresseanmälan. Vill du veta mer om hur vi ser på framtiden, välkommen att ta del av vår vision!

Lediga jobb inom Kalmars övriga kommunala bolag 

Researrangörer

Researrangörer Kalmar Öland Airport

Nyhetsbrev


Utvecklad av Kreation Reklambyrå i Kalmar.

Automat:ee